Uthyrning av maskiner och försäljning av grus och sand

Arbetar du med en större renovering eller vill du gräva och rekonstruera hela din trädgård? Dessa jobb är mycket lättare att utföra om du har rätt maskiner och fordon till ditt förfogande – för att inte tala om personalen som vet exakt hur man använder dessa maskiner och kan göra det på ett säkert och professionellt sätt.
Vi är ett företag inom markarbeten i Malmö och vi hyr ut olika maskiner för olika jobb med erfaren personal. Behöver du förutom maskiner också sand, grus eller jord? Du kan också kontakta oss. Läs vidare för att upptäcka exakt vad vi hyr och säljer.

Uthyrning av olika maskiner

Som expert på mark- och rivningsarbeten har vi tillgång till en komplett fordonspark och maskiner för olika projekt. Du kan till exempel hyra minigrävare, lastare och kranar från oss. Våra mobilkranar kan utrustas med en roterande hammare, sorteringsgrepp, rivningskula, stenklämma, vibrationshammare eller pallgafflar.

För att kunna ta bort avfall under och efter arbetet hyr vi ut containrar och containerbilar i olika storlekar. Du hittar också lastbilar och låglastartransporter i vårt sortiment. På alla maskiner hyr du också tjänster från en professionell förare eller operatör.

Försäljning av alla typer av grus och sand

Vi levererar även grus och sand för olika byggprojekt. Behöver du fylla sand, murarsand, fog sand, golv sand eller krossad sand? Vi har allt i lager. Vi säljer också olika typer av grus. Renoverar du din trädgård?

Är du inte säker på vilken maskin eller typ av sand som passar bäst för ditt projekt? Vi ger dig gärna råd. Om du också anställer vår personal kan du vara säker på att du också har experter till ditt förfogande under arbetet som vet exakt vad de gör. Och det återspeglas i resultatet!

Vill du hyra maskiner eller köpa sand? Eller vill du först diskutera vilka maskiner du exakt behöver för ditt projekt? Kontakta oss som ditt företag inom markarbeten i Malmö idag utan förpliktelser.